elinhuijboom.punt.nl
Laatste artikelen
En wat heeft ze het leuk gehad!
Heerlijk zwemmen in het zwembad voor de deur, in de zee, spelen op het strand, alles vond ze prachtig!
Ook het vliegtuig vond ze heel erg leuk, op de heenweg begon ze te giechelen bij turbulentie :o ik had verwacht dat ze het eng zou vinden maar die vlinders in r buik (ook bij het landen) vond ze dus erg leuk :)
 
In het resort (reef oasis hotel in sharm el sheikh Egypte) was er ook een animatieteam (verschrikkelijk ;( ) behalve het halfuurtje voor de kleintjes. Van 20:00 tot 20:30 hadden ze en vaste routine qua liedjes (head shoulders knee and toe en de vogeltjesdans en euh nog 1 met een piano en trombone, haar favo :P ) ze deed zo ontzettend leuk mee!! En als ze even niet meedeed, dan ging ze middenin de kring staan en stopte haar vinger in r neus :') tot ergenis van mama, papa vond het meer dan leuk :P
 
Ook hebben we 2 egyptische jurkjes voor haar meegenomen, gekocht op de oude markt. Ik zal binnenkort wat foto's plaatsen, maar die zijn allemaal gemaakt met opa's camera, dus daar moeten we even op wachten.
Lees meer...
want het weer is zo belachelijk lekker!
Elin kan lekker de hele dag buiten spelen in haar zelf/door mij gemaakte hut, emmers water, bekertjes,prulletjes <3 heerlijk!
En over een weekje gaan we op vakantie!!!!! Naar Egypte en daar verheugen wij ons ontzettend op :)
 
tot mei!
Lees meer...
 
10 weekjes en 5 dagen jong
Lees meer...
Het is weer zondag dus wij kunnen even updaten.
Vandaag zijn we begonnen met zindelijkheidstraining, momenteel wil ze nog niet eens op t potje zitten, dus dat wordt nog feest :)
 
Moeders hormonen beginnen alweer te gieren, dus elins kamer wordt weer flink onder handen genomen. de blauwe kast wordt wit, r ledikant gaat naar nummertje 2 en Elin gaat naar een peuterbedje voordat kindje 2 (die ik vanaf nu Polleke ga noemen ) er is. Dan heeft ze vast niet het idee dat ze haar spulletjes moet gaan afstaan .
 
Ikzelf heb inmiddels de intake gehad bij de verloskundige, gezellige praktijk en 28 maart krijgen we echo nummer twee. Dan ben ik net zo ver als bij elins echo (10 wk 2 dagen) althans, als ze de vorige keer goed hebben gemeten :)
 
Straks gaan we naar opa & oma Huijboom, lekker eten en even theeleuten met chris en Inna.. en ik ga zo eerst maar eens even wat stapeltjes was wegwerken :)
 
en nog even een Elin
Lees meer...
ik zette r af, vroeg om een kus, die ik niet kreeg. Vervolgens zwaaide ze MIJ! uit.
En toen ik r kwam halen had ze eerst niet eens door dat ik er al was. Ze had zich prima vermaakt, geen traan gelaten en ze heeft lekker kunnen spelen.
 
super dus!
 
woensdag gaat ze offi. voor de allereerste keer. daar maken we dan even een foto van hoor :)
Lees meer...
Elin gaat morgenmiddag beginnen op het KDV, doodeng! ;( ben zo benieuwd hoe ze zal reageren als ik er niet ben, dat ze niet denkt dat ik r gedumpt heb ofzo. hmpfff. maargoed, grote stap!
 
vandaag hadden we een intake en ze kon ook heel even tussen de kindjes spelen. Ze is 1 van de jongeste kindjes en er liepen flink wat kindjes rond van een jaar of 4, pittig. Hoop dat ze zichzelf een beetje kan verweren en dat ze niet al teveel nare dingen leert :P Ze kan nu zo goed delen! Ik denk dat we dat niet lang gaan volhouden :D
 
maargoed, morgen het vervolg!
Lees meer...
Het is een feit! Per 1 Mei gaat Elin 2 dagen per week naar de kinderopvang.
Dit omdat wij denken dat ze het toch wel heel fijn vindt om met andere kindjes te kunnen spelen.
 
Ze gaat naar Villa Kakelbont (jaja die van pipi langkous) en dan naar de groep 'Tommy & Annika'
1 maart gaat ze eerst even wennen, ben zo benieuwd
 
spannennnnnnddddddd
 
En mama kan dan natuurlijk wat meer werken, wat ik ook erg prettig vind :)
 
t enige wat ik trouwens wat raar vind is dat ze als ze enthousiast wordt, ze begint te piepen als een cavia :+ vast een fase.
Ze heeft ook weer nieuwe zinnetjes O+
bijv:
Hmmm lekker he? mama ook eten?
(lekker klinkt jammergenoeg een beetje als neuken, daar wees haar vader me op, dus nu schaam ik me steeds een beetje als ze het zegt in t openbaar. ;( )
en ze telt nu tot 10 waarbij ze haar vingers er dan bij doet, alleen is dat niet helemaal correct (1=7 enzo ) maar dat doet ze vast omdat ze hoogbegaafd is en wij de formule niet begrijpen :+
 
Gisteren heb ik voor Elin een kantoor gemaakt! In de trapkast :D zelf vindt ze het fantastisch (ik ook trouwens, constant vechten om wie er nu in mag ;) )
 
 
 
 
 
en ff *giechel*
 
 
Lees meer...
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl