elinhuijboom.punt.nl
Elin in een notendop
Bijna een jaar oud en ze gaat superhard!
Ze leert nu steeds meer dingen begrijpen, vormen in elkaar passen, lees: gooien, uit een rietje drinken, nee en papa zeggen, naar alles wijzen en dan DIE! DIE! DIE! roepen, verstoppertje spelen, kiekeboe is ook een favoriet, kietelen vindt ze leuk en dansen! Dansen is het liefste wat ze doet, de hele dag door. Ook de bewegingen op 'klap eens in je handjes' doet ze nu bijna allemaal! (en hieperdepiep HOERA met r armpjes wild de lucht in)
 
De tandjesscore staat nog steeds op 2 maar, er staan er een paar op doorbreken, al een tijdje.
 
Slapen gaat nog niet geweldig, ze heeft goede en slechte dagen. Het liefst slaapt ze toch op de arm of lekker naast mama. Vaak wordt ze nog een paar keer wakker 's nachts, drinkt wat en slaapt weer verder. Maargoed, ze krijgt nog steeds borstvoeding en dat is licht verteerbaar dus opzich is dat niet zo raar.
Vaak gaat ze zomaar vanuit slaapstand, zitten..dan moet je haar weer neerleggen en dan slaapt ze verder, mafkeesje.
 
Eten vindt ze heerlijk, vooral brood en kwark, beleg op r brood vindt ze niet nodig, ze heeft liever brood met roomboter.
Avondeten gaat meestal prima. Ze is dol op: bloemkool, spinazie, andijvie en pasta met tonijn.
 
Qua motoriek doet ze het ook erg goed, ze kruipt als een bezetene en de eerste losse stapjes zijn ook al gezet, losstaan doet ze ook al een poosje. Toch kiest ze liever het zekere voor het onzekere en houdt zich liever vast, vooral als ik niet in de buurt ben.
Verder houdt ze ervan om met haar vingertjes kleine pluisjes op te pakken :)
 
Haar lievelingsspeelgoed op het moment:
Nog steeds haar gele rinkelballetje :D mijn sleutels, mijn toetsenbord, mijn muis en de afstandsbediening ;)
Sinds een dag of 2 toont ze steeds meer interesse in haar stapeltorentjes.
 
Een speen heeft ze al een maand of 2 niet meer, dat scheelt! Hoeven we het haar ook niet af te leren.. helaas wilde ze ook geen bekers met andere soorten spenen (siliconentuit of flessenspeen) dus moet ze uit een beker leren drinken en dit gaat nu redelijk.. maar! ik zag haar vanmorgen uit een rietje drinken dus dat is erg handig! (knoeivrij!)
 
Haar enorme bos haar is nog steeds opzienbarend voor iedereen, er worden ook nog altijd opmerkingen over gemaakt op straat, zelfs nu het al 2x geknipt is!
 
De kaarsjes, slingers en ballonnen zijn al in huis, laat die verjaardag maar komen!
 
 
 
 

Reacties

Suus op 03-01-2010 15:11
Hierperdepiep !
 
Van harte met je eerste verjaardag Elin !
 
Groetjes Suus en dr mannen
liangge1115 op 08-10-2010 07:58
Some want these Louis Vuitton so much they are willing to settle for the "Fakes", others are victims of unscrupulous retailers.If you wish to know that you are buying the Louis Vuitton Bags make sure you purchase your bag from an Authorized Dealer, these include official stores around the world and company approved websites.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl